5 fraaie premium wordpress templates

In de templateshop van html-site staan een paar templates waar ik wat extra aandacht aan wil geven vanwege het fraaie design. De 5 templates zijn geschikt voor de nieuwste versie van WordPress. Zeer geschikt voor het maken van een weblog.

Wanneer je een zaak hebt waarbij je bijvoorbeeld klanten helpt met het optimaliseren van een website is de SEO-blog een goede keuze. Een heldere navigatie. Een aantal hoofdblokken en daarbij het laatst toegevoegde artikel direct zichtbaar in beeld.

template voor een seoblog
Bestel dit template »

De tweede template die ik wil laten zien is een van mijn persoonlijke favorieten. Hij is nog niet zo lang beschikbaar. Dit template is erg geschikt voor startende webdesign bedrijven. Zeker als je het helemaal naar je eigen wens maakt.

template voor een webdesigner
Bestel dit template »

Een fraai template met Flashonderdelen, geschikt voor bijvoorbeeld webdesigners of je eigen template site is de derde template. Let op het logo, waarbij je als je er met de muis overheen gaat, de verschillende attributen laat bewegen. Een fraai staaltje vakmanschap!

template voor een webfactory
Bestel dit template »

Als vierde een design wat gericht is op het aanbieden van informatie. Niet zozeer kleurrijk, maar meer in de stijl van een krant. Heel geschikt voor aanbod van nieuwsberichten, maar ook een fraaie afwerking in bijvoorbeeld de blokken waarin het aantal reacties staat. Hier merk je al aan dat het door topdesigners gemaakt is.

template voor een nieuwssite
Bestel dit template »

Als laatste een voorbeeld van hoe je met WordPress ook een zakelijke template kunt maken. Dit template heeft een zakelijke uitstraling en draait gewoon onder WordPress. Daarmee zie je de verschillende mogelijkheden van dit uitgebreide Content Management systeem.

template voor een zakelijke site
Bestel dit template »

Als extra voor vandaag kun je de laatste template winnen! Als je je vandaag inschrijft voor mijn nieuwsbrief maak je kans op het zakelijke template! Uit de inschrijvingen trek ik een winnaar, deze maak ik dinsdag bekend. Een template ter waarde van bijna veertig euro, niet gek toch?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *