Aan de slag met Google Adsense

Sinds een tijdje heb je met Adsense van Google meer mogelijkheden dan ooit om geld te verdienen. Voor de meeste website eigenaren is Adsense een van de betere bronnen van inkomsten. Zo is er het oorspronkelijke Google Adsense met de advertenties, maar er zijn nu een pakket verwijzingen bijgekomen. Meer dan ooit een reden om met Google Adsense aan de slag te gaan.

Met verwijzingen kun je op je eigen website toegepaste onderwerpen een plek geven op je website. Zo bestaan er verwijzingen naar Automobiel, Computers en elektronica, Eten en drinken, Games, Recreatie, Reizen en Winkelen. Voor elke website beheerder wat wils dus. Maar je kunt dus ook verwijzen naar Google Adsense zelf, naar Google Adwords en naar het Google pack, waarin een verzameling software wordt aangeboden.

Al met al, natuurlijk afhankelijk van bezoekersaantallen kun je er een leuk extraatje mee verdienen. Waarschijnlijk geen tonnen, maar als je er nu eens de kosten van de hosting er uit haalt, dan ben je toch een stapje verder. Een hobby die je geen geld kost, maar iets oplevert.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *