Drie nieuwe premium templates uitgelicht

Wanneer je onze template-shop bezoekt dan krijg je een enorm aanbod te zien van templates in html en css, flash, joomla, WordPress enzovoort, waarmee je je website kunt gaan maken. De templates worden gemaakt door professionals. Je kunt er inspiratie door opdoen, je kunt er een kopen en je kunt zelfs de volledige rechten op de template kopen.
In dat laatste geval ben jij de laatste die het template aanschaft en wordt deze niet meer verkocht. Wederom heb ik drie templates voor WordPress gevonden die meer dan de moeite waard zijn. Deze keer met suggesties waar je de site voor zou kunnen gebruiken.

Michael Jackson Template

Het eerste template sluit naadloos aan bij de actualiteit van de dag, de dood van Michael Jackson. Er zijn veel manieren om hier op aan te sluiten en een weblog bijhouden rond alles wat er nog gebeurd is best interessant. Voorlopig is de hype nog steeds op een hoogtepunt. Elke dag worden er nieuwe producten uitgebracht en wat houdt je tegen om daar niet op in te springen en dagelijks te gaan bloggen over zaken die op de markt komen.

michael jackson wordpress template
Bestel dit template »

Binnenkort komt er hoogstwaarschijnlijk een video uit van de opnamen van de oefenconcerten die Michael Jackson gaf. Heb je met behulp van dit template een blog in de markt gezet dan kun je geld verdienen door affiliate te worden van websites die producten aanbieden zoals CD’s, video en DVD’s over ‘The King of Pop’. Overigens heeft dit template voorlopig ook nog eens een lagere prijs.

Hoe start je een bedrijf?

Met het tweede template zou je een website kunnen beginnen over het zelf starten van een bedrijf. Hier zijn al wel wat websites van, maar er liggen nog volop mogelijkheden om anderen te helpen met het starten van een eigen bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van websites voor bedrijven.

bedrijf starten wordpress template
Bestel dit template »

Wanneer je zelf ooit een bedrijfje bent gestart weet je hoe belangrijk een website is om je naam meer bekendheid te geven, wat de meerwaarde is voor je bereikbaarheid en ook dat een slechte website afbreuk kan doen aan een bedrijf. Al met al genoeg mogelijkheden om iedere dag artikelen te schrijven over deze zaken.

Een persoonlijke weblog

Het derde template is van meer persoonlijke aard. Als je goed bent in het schrijven over zaken die je zelf meemaakt en je hebt een net wat andere schrijfstijl dan gemiddeld, dan is dit wel een fijne layout. Je geeft er een persoonlijke touch mee aan je website. Je laat zien dat je net een beetje boven het gemiddelde uitsteekt.

persoonlijke website wordpress template
Bestel dit template »

Laat dat dan ook terugzien in de blog die je schrijft. Geef net een andere kijk op zaken. In een blog is het niet erg als je je visie net wat scherper stelt, daar komen je bezoekers op af, daarmee steek je je hoofd net even boven het maaiveld.

Kortom drie bijzondere templates. Heb je al een idee, maar heb je geen zin om een website te bouwen of wellicht wil je alleen wat inspiratie opdoen, kijk dan in de template-store.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *