Een wordpress debacle

Soms zijn er van die dagen, nou ja je ziet dat ik in ieder geval even de standaardlayout van WordPress heb geplaatst om ervoor te zorgen dat in ieder geval de artikelen te lezen zijn, maar ideaal is het allemaal niet. Ik heb op een of andere manier de pech gehad dat er iets in het systeem is geslopen waar ik geen invloed op heb.

Meestal hoop je dat het zo ver niet komt, helaas kwam het nu wel zo ver. Ik kijk nog even hoe ik een en ander ga aanpakken. In ieder geval weet ik nog niet of ik wel doorga met WordPress na dit debacle, misschien ga ik gewoon weer handmatig werken. Ik zie wel.

Als jullie nog tips hebben dan hoor ik dat graag. Ik ga slapen.

6 Reacties

  1. wellicht een andere cms proberen? Moet ik onder handmatig verstaan dat de artikelen gewoon in de html gezet worden in plaats van via een mooi invoervak. Wel wat meer werk…maar geen last van debacles iig. mocht je interesse hebben ben ik wel bereid om tegen een kleine vergoeding een mooie cms in elkaar te scripten. Maar die zal dan wat minder uitgebreid worden dan wordpress uiteraard. Mail me maar…succes verder!

  2. Ik denk dat het allemaal weer werkt, ik kijk het even een paar dagen aan en als het dan niks wordt dan zal ik eens met mensen contact opnemen om me te helpen met het maken van een nieuwe cms. In ieder geval dank voor de steun, dat waardeer ik ten zeerste!

  3. Waarom zou je door één tegenvaller stoppen met WordPress? WordPress is een pracht systeem, maar je moet er soms wat geduld met hebben. Een ander CMS kan je natuurlijk ook doen, maar dan zal je toch merken dat WordPress erg fijn is.

  4. Een mooi systeem inderdaad, maar nu ben ik al weken bezig om te ontdekken waar er iets mis gaat en blijkbaar kan ik het niet ontdekken, vanmorgen was het wederom mis.

  5. “vanmorgen was het wederom mis.”

    Als het na een nieuwe installatie gelijk alweer mis is zou ik toch echt ook eens bij de hosting na gaan vragen over veiligheid… En neem aan dat je de database telkens gewoon laat staan, die ook al eens gecontroleerd? Of die niet geïnfecteerd is? Vreemd verhaal.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *