eophetnet.nl, een sitecheck

Deze keer een sitecheck van eophetnet. Eophetnet is al wat langer actief op het forum wil weten wat men van zijn site vindt. Ik kan me een post herinneren waarin ingegaan is op de vraag waar eophetnet voor staat, dus daar ben ik niet op ingegaan. Wel op de vraag wat ik van de site vind.
Weliswaar meer inhoudelijk dan qua layout omdat het hier om een bestaande layout gaat.

2 Reacties

  1. Bedankt voor deze hele handige tips:) Ik ga er zeker wat mee doen.

    Ik ga natuurlijk ook HTML site eventjes tussen de links zetten.

    met vriendlijke groeten, eophetnet

  2. Ik vind het wel geinig dat je een video sitecheck geeft, maar kan je misschien in het vervolg je geluid iets sterker maken? Ik had mijn volume op vol staan en had moeite om het goed te verstaan. Terwijl ik normaal gesproken mijn volume ongeveer halfverwege heb staan.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *