Van HTML-site en Meneer Simmering, naar…

Zo, het was even een klusje, maar dan is het ook goed gebeurd! Onlangs kreeg ik een nieuwe factuur voor het verlengen van al mijn websites. Dat was bepaald niet goedkoop en dus het juiste moment om even na te denken.

Na te denken over hoe nu verder, en ja dat heb ik wel vaker gedaan. Maar zoals je zelf vast heel goed weet is een knoop doorhakken een van de lastigste dingen. Je hebt namelijk ooit iets opgebouwd en daar pluk je nog steeds de vruchten van. Al is dat niet meer vergelijkbaar met de aantallen mensen die mijn website bezochten toen ik ooit begon.

Het allereerste begin was met HTML-site (binnenkort zal ik nog een link plaatsen naar hoe zich dit ooit ontwikkelde). Op een gegeven moment verkocht ik die site en probeerde ik met MeneerSimmering een nieuwe start te maken.

Leuke domeinnaam natuurlijk, maar het bracht nooit de voldoening die ik er van verwachtte.

Nu heb ik alle artikelen die ik heb geschreven voor beide sites verplaatst naar deze site. Gewoon onder mijn eigen naam. Ik vind het zonde om al die artikelen weg te gooien, maar ik ga er wel een andere draai aan geven. Meer de kant op van het schrijven over mijn werk en over alles wat ik nu doe. Coachen, adviseren, begeleiden van leerlingen, leerkrachten, docenten enzovoort.

Zo startte ik dit jaar ook met het geven van trainingen over iets waar ik een bijzondere passie voor heb ontwikkeld, solliciteren. Daar heb ik een onderzoek over gedaan en ik merkte dat het onderwerp solliciteren nog niet echt op de agenda staat van veel scholen, met name in het MBO, om er wat krachtigs mee te doen.

De komende tijd zal ik mij toeleggen op het ontdekken van het hoe en wat van het schrijven op deze blog. In ieder geval kun je in het archief al mijn, meer dan 1000, artikelen teruglezen. Kun je daar nog even mee vooruit als je dat wilt!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *