Maverick Money Makers – online geld verdienen, werkt dat?

Ik ben al een aantal jaar actief op het internet. Ik heb in die jaren al heel wat voorbij zien komen. Ik ben ongeveer echt actief geworden nadat de eerste internet zeepbel uiteenspatte. Er waren mensen die miljoenen hadden geïnvesteerd, maar dat allemaal kwijt waren. De laatste jaren neemt geld verdienen op en met internet echter een grotere vlucht dan ooit. Maar ik ben een argwanend figuur wat dat betreft en dus niet echt snel te overtuigen door wat ‘geroep’ dat je ergens snel geld kunt verdienen, maar toch heb ik me er in verdiept. Ik ben eens gaan kijken naar Maverick Money Makers – The Club.

Mack Michaels beweert dat je maandelijks wel tot 171.000 dollar kunt verdienen met zijn programma. Nu ben ik daar niet zo snel van onder de indruk, maar aan de andere kant ben ik wel getriggered door de vraag of dit programma wel geld kan opleveren. Uiteindelijk is dat wat veel mensen die een website maken en beheren graag zouden willen. Je kunt dan met je hobby je geld verdienen, al is het maar naast je gewone inkomen.

De aanmelding

Eerst ben ik me maar eens gaan worstelen door zijn introductie pagina. Dergelijke pagina’s moeten je verleiden om je in te schrijven voor een dergelijk programma. Deze websites bestaan meestal uit een pagina, zonder verdere links, alleen een link naar de betaalpagina. Het worstelen bleek mee te vallen en de zaken die hij beschreef waren interessant genoeg om te besluiten dit programma eens te proberen. Mede omdat ik, toen ik de pagina afsloot een extra melding kreeg dat de prijs nog eens lager kon.

Nu is een lage prijs al relatief gezien het feit dat dit programma maar liefst 97 dollar per maand kost. “Oeps”, hoor ik er een paar denken, “een hoop geld”. Maar met 60 dagen geld terug garantie mocht het niets zijn. Nou heb ik de laatste tijd een ding geleerd en dat is dat je daar echt op kunt rekenen, dat je je geld terugkrijgt als je een mail stuurt dat je het toch niets vindt.

De volgende stappen

Meestal kun je dergelijke programma’s via Paypal betalen, wat in mijn geval ook zo was, dus ik heb de koe eens bij de horens gevat en de stap gewaagd. De eerste maand voor 79 dollar, dat verlies kan ik wel dragen mocht echt alles misgaan.

De aanmelding verloopt vlot en soepel en levert geen problemen op. De betaling werd vlot geaccepteerd en ik kon vrij snel (na een minuut of tien) het programma zelf gaan bekijken.

Het eerste wat je dan doet is jezelf gaan oriënteren op alles wat er aangeboden wordt. In elk geval staat er voldoende informatie op om me de eerst komende weken lekker bezig te kunnen houden. Het meest interessant in eerste instantie zijn de drie video’s voor drie verschillende groepen. De groep die als affiliate geld wil verdienen, met andere woorden de beginners. De tweede groep is de groep die wil gaan voor het snelle geld en de derde groep zijn diegenen die gaan voor het grote geld, dit door middel van een eigen zaak.

Quick money guides

Ik ben me vervolgens eens gaan verdiepen in de ‘Quick money guides’, want, zo geeft Mack Michaels aan: “Dat geld kun je gebruiken als investering voor je eigen zaak, het is als het ware de basis leggen”.
De uitleg die Mack geeft is goed te volgen als je enigszins thuis bent in Engels. Het is niet erg lastig en bovendien is alles wat hij zegt te zien in de video die er bij hoort. Hij legt een heleboel uit aan de hand van screenvideo’s en daarmee maakt hij veel duidelijk.

Wat me dan opvalt is dat het eigenlijk wel erg simpel voorkomt wat hij vertelt en dat hij de rekensommetjes wel erg kort door de bocht maakt. Alsof het vinden van 100 mensen die een bepaald product gaan kopen een fluitje van een cent is, wat het natuurlijk niet is, maar goed ik heb in de betreffende video voldoende gezien om het eens uit te proberen. Dat ga ik dan ook deze week doen en daarmee sluit ik deze post af, ik ga deze week wat zaken uit Maverick Money Makers Club uittesten en ik hou jullie op de hoogte van hoe het gaat. We zullen dat vanzelf zien of het wat is of niet. En ik zal jullie het eerlijk vertellen goed?

Bjorn Simmering

7 Reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *