Nieuwe business template

Sebastiaan Franken is wederom actief geweest en heeft een volgende layout gemaakt. De layout heeft een zakelijk karakter. De opzet van de site is eenvoudig gehouden. Het menu is opgezet met behulp van tabbladen. Deze manier is bij uitstek te gebruiken voor een zakelijke site.

layout 15 tabbladen

Aan de rechterkant is een menu geplaatst, zoals ook vaak te zien is bij een weblog. Deze plek is meer en meer in gebruik als plek om een menu te plaatsen of een paar kleinere berichtjes te zetten.

layout 15 menu rechterkant

Natuurlijk is het formaat van de site flexibel. Daarnaast worden plaatjes keurig in de tekst gefloat naar links of rechts.
Het geheel is gemakkelijk aan te passen, de template is geheel volgens de geldende normen van het w3c. Al met al een layout die gratis gebruikt en verbouwd mag worden.

layout 15
De template is hier te downloaden en hier te zien

8 Reacties

 1. (On)officieel mag je alleen niet overgaan van een h1 naar h3 zonder de h2 over te slaan. Voor de rest op het oog prima code

 2. EspioNoza zei:

  (On)officieel mag je alleen niet overgaan van een h1 naar h3 zonder de h2 over te slaan. Voor de rest op het oog prima code

  En waar heb je die wijsheid vandaan? Dit heb ik nog nooit gehoord dus ik wil dit wel eens lezen.

 3. Hoe kan ik er voor zorgen dat de hoogte zich aanpast aan de beeldscherm-resolutie? Ik heb even een beetje zitten klooien met de outer-wrapper, maar krijg je niet voor elkaar. De breedte past wel automatisch aan. Ik heb in de css min-height aangepast naar 100%, maar dit hielp niet, dus heb ik er ook nog een max-height aan toe gevoegd, ook 100%, maar dit hielp ook niet. Vervolgens heb ik deze twee weggehaald, en gewoon height: 100% gedaan, maar dit hielp niet, dus heb ik het terug veranderd. Nu heb ik dus dit:

  #outer-wrapper
  {
  margin: 0.2em auto;
  width: 99%;
  border: 2px solid #ddd;
  background: #fff;
  max-height: 100%;
  min-height: 100%;
  overflow: hidden;
  }
  De hoogte blijft nog van de dummy content geloof ik.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *