Nieuwe website voor VVV Ameland.

nieuwe websiteVandaag is de nieuwe website van de VVV Ameland gelanceerd. De basis voor de nieuwe website is gevormd door de nieuwe toeristische identiteit Gezond, Gastvrij en Actief. Met toeristische informatie over `ons mooiste stukje buitenland’, actuele beschikbaarheid en online boekbaarheid van accommodaties worden de bezoekers van de website optimaal bediend. Daarnaast biedt de nieuwe website ruimte voor bedrijven om commerciële banners te plaatsen. De techniek van de website garandeert een goede indexering binnen de zoekmachines waardoor er meer bezoek wordt gegenereerd. De VVV Ameland bezit het grootste online aanbod van accommodaties en toeristische informatie over Ameland.

Grootste online aanbod

“Dit is een goed moment voor de VVV Ameland om haar nieuwe website te presenteren”, stelt José IJsseldijk, Adjunct Directeur VVV Ameland. “Veel mensen zijn zich nu nadrukkelijk aan het oriënteren voor de komende vakantie. Met de nieuwe website maken wij het onze gasten gemakkelijk om een geschikte accommodatie te vinden en te boeken.” Bezoekers aan de website van VVV Ameland kunnen op ieder tijdstip op zoek gaan naar de gewenste accommodatie. Hierbij hebben zij de keuze uit het grootste online aanbod van accommodaties. Speciale arrangementen, last minutes en de accommodaties van de aangesloten VVV-leden kunnen direct online worden geboekt.

Concurrentie zit niet stil

Service en gemak zijn voor de VVV Ameland niet de enige reden om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Ook vindt IJsseldijk de toenemende online concurrentie een extra impuls om de website van VVV Ameland flink te veranderen. “Wij merken als VVV Ameland dat de concurrentie niet stil zit”, vervolgt IJsseldijk. “Steeds meer boekingssites zien het daglicht. Dit vinden wij als VVV Ameland geen goede ontwikkeling. Zeker omdat er achter deze initiatieven vaak geen gedegen organisatie zit en er geen garanties worden verstrekt. Bij de accommodaties die door de VVV worden verhuurd is dit wel het geval. Deze zijn allemaal geclassificeerd waardoor onze gasten exact weten wat voor accommodaties zij boeken.”

Gezond, Gastvrij en (Inter)Actief

Het waddeneiland Ameland draagt haar toeristische identiteit uit in de kernwaarden Gezond, Gastvrij en Actief. Deze kernwaarden, de kleuren van het Ameland logo en veel beeldmateriaal zijn als basis gekozen voor de uitstraling van de nieuwe website. Met het direct boeken van accommodaties, het bekijken van Ameland via webcams en het versturen van digitale nieuwsbrieven is de online interactie en beleving sterk verbeterd. Daarnaast kunnen de echte liefhebbers van Ameland altijd terecht in de webwinkel van VVV Ameland.

5 Reacties

 1. Hallo,

  wij gaan volgende week woensdag op kamp voor drie dagen naar Ameland.
  We moeten verschillende opdrachten doen
  voor AK, BIO, en gym.
  Voor AK, moeten we toerisme zoeken op het eiland.
  Zelf zitten we in “De Kuul”. Dat is in Hollum.
  We fietsen vanaf de boot, naar Nes, Ballum, en daarna door naar Hollum. Kunt u misschien wat informatie geven over de toerisme op het eiland?
  Wat zijn de trekpleisters in het westen van het eiland?
  We komen niet in de buurt van Buren(alleen bij Nes) maar niet verder naar het oosten.
  & ik heb nog een vraagje over de seizoenen.
  Wanneer is er veel of weinig toerisme, en waarom?

  Groetjes Julia&lindsay&Anne Marèl& Claire.

 2. Vraagje.

  Wij gaan dit jaar met de hele familie, inclusief kinderen en kleinkinderen naar Ameland. Zijn daar ook bierfietsen te huur? Graag een reactie. Groetjes, Glenn.

 3. Beste glenn
  Wij zijn niet de website van VVV Ameland, wij zijn een html site. Deze informatie moet je dus gaan zoeken op de site van VVV Ameland

 4. Vorige week waren wij nog een vakantieweek op Ameland.Tijdens mijn ochtend wandeling trof ik in het duingebied van Hollum, terhoogte van de uitkijkpost voor vogels een prachtige ree aan. Denkende aan het afschieten van herten op Terschelling realiseerde ik mij pas later dat het hier een ree betrof en dus niet een hert. Wordt er op Ameland ook op reeen gejaagd?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *