Op vakantie en een archief

Sommigen hebben wellicht begrepen dat ik vorige week op vakantie was en dat er wat problemen waren met html-site. Nu ga ik niet verder in op die problemen aangezien ze opgelost zijn en ik niet blijf klagen, maar ik ga nog wel een week op vakantie. In andere posts heb ik wel eens oplossingen aangekaart hoe hier mee om te gaan, ik heb ook gekozen voor een oplossing.

De meeste bezoekers lezen actuele artikelen en komen niet in het archief, terwijl hier soms prachtige artikelen staan. Soms link ik wel eens naar een dergelijk artikel en de beste artikelen staan ook samen op een pagina. Maar er zijn van die juweeltjes die ik gewoon nog eens specifiek naar boven wil halen.

Aangezien ik een week op vakantie ga laat ik enkele van die artikelen een week lang de revue passeren. Iedere dag zal ik een specifiek artikel uit de oude doos in de schijnwerpers zetten en daarmee jullie laten zien waar ik een jaar, twee jaar of misschien wel vier jaar geleden over schreef.

Kan ik rustig op vakantie en zitten jullie niet verlegen om leesvoer, want dat zou toch jammer zijn. O en mocht je voor het eerst een reactie plaatsen, ik zal proberen af en toe even in te loggen, maar ik beloof niks 🙂

Alvast een goede week.

Bjorn Simmering

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *