Over mij

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website wil ik mijn passie delen. Mijn passie voor trainingen, cursussen en presentaties geven!

In 2002 startte ik met een website over websites bouwen. Deze site, HTML-site bestaat niet meer, maar de artikelen heb ik wel overgezet naar deze site. Waar ik goed in ben is in het bedenken van ideeën. Een constant gevoel van borrelen in mijn hoofd. Soms zet ik deze ideeën om naar initiatieven.

Bjorn Simmering

Bjorn Simmering

Zo ben ik onder andere bezig geweest met een cursus website, een webwinkel voor mannen en een blog over mountainbike voor beginners. Daarna heb ik gekeken of ik me op een andere specifieke niche zou gaan richten.

Inmiddels ben ik met deze blog gestart om te schrijven over alles wat met trainingen, presentaties zowel online als offline te maken heeft. Ik geef vanuit mijn werk zelf ook trainingen en presentaties en elke keer is dat weer een geweldige uitdaging met een ontzettend waardevolle uitkomst. In het verleden maakte ik online cursussen, onder andere over websites bouwen.

Ook daar wil ik je graag in meenemen. Het maken van trainingen die je online aanbiedt heeft een grote vlucht genomen de laatste jaren, maar hoe pak je dat nu aan?

Wil je nog meer over mij lezen, een aantal jaar geleden schreef ik een tweetal artikelen over mijzelf.

Wie is Bjorn nu eigenlijk
Van ‘Word’ naar WordPress

Met vriendelijke groet,

Bjorn Simmering

p.s. Op About.me kun je nog meer over mij te weten komen!