WordPress voor html-site

Zoals je ziet is html-site.nl veranderd en toch ook hetzelfde gebleven. We hebben het gisteren al geprobeerd, maar liepen vast door een fout. Nu proberen we het opnieuw en als het goed is is het nu wel gelukt, anders zou je dit niet lezen. Even wat informatie over het hoe en waarom van deze verandering kan geen kwaad natuurlijk. We hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van de blogsoftware van wordpress. We kunnen nu nog steeds hetzelfde doen en meer.

Waarom WordPress?

WordPress zorgt ervoor dat alle artikelen worden opgeslagen in een database. We kunnen aan ieder artikel tags toevoegen die de vindbaarheid beter maakt. We kunnen de site met pingen makkelijk aanmelden bij blog websites. Al dat soort zaken maken het schrijven natuurlijk leuker en eenvoudiger. Daarnaast is WordPress een goed doorontwikkelt product, met een Nederlandstalige gebruikerswebsite, vele handige plugins en de mogelijkheid om het helemaal naar je eigen zin te bouwen. Dat zie je dan ook in het resultaat denken we.

Hoe verder met html-site?

We gaan natuurlijk door met het schrijven van artikelen. De artikelen zullen blijven gaan over HTML, CSS, JavaScript, webdesign, webdevelopment, SEO en andere zaken rondom websites bouwen. Nieuw is dat we nieuwe websites aan een grondig onderzoek zullen onderwerpen door sitechecks te schrijven. Ook zullen we proberen meer interviews te houden, die natuurlijk ook op de site komen. Reden genoeg om iedere dag de site te bezoeken. Het forum blijft natuurlijk een belangrijk onderdeel, en de oude artikelen, webtools en bronnen blijven ook beschikbaar.
En je kunt nu natuurlijk ook reageren op de artikelen zelf, weer zo’n extra voordeel.
Veel leesplezier!

3 Reacties

  1. ziet er goed uit admin, enkel een bugje op de home pagina( ook andere ) als de pagina tekort is staan de ads ( linkerkant ) over de footer !

    Verder heel netjes,
    Joren

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *